Siirry pääsisältöön

Sykli: Omat aktiviteetit

Käyttäjälle määritettyjä toimintoja voi käyttää kahden käyttöliittymän kautta: Financial Planning ja Close & Consolidation web ja Financial Planning ja Close & Consolidation 365 Connector Excelin avulla. Tällä sivulla on yksityiskohtaiset tiedot Financial Planning ja Close & Consolidation-verkon käytöstä.

Lisätietoja toimintojen käyttämisestä Financial Planning ja Close & Consolidation 365 Connectorin avulla on asiaankuuluvassa osassa.

Kuvakkeen napsauttaminen ohjaa käyttäjän Omat aktiviteetit -sivulle, joka on myös käyttäjän aloitussivu. Omat toiminnot -sivulla näkyvät kaikki käyttäjälle määritetyt toiminnot. Jokaisessa tehtävässä näytetään esiintymän tiedot. Kun napsautat aktiviteettia, käyttäjä siirtyy hänelle määritettyihin tehtäviin. Tehtävän nimi, tila ja tehtäväkuvake näkyvät tason 2 ylätunnisteessa. Kun napsautat aktiviteettikuvaketta, näet tehtävät ja muut aktiviteettiin liittyvät tiedot. Tämä vastaa Financial Planning ja Close & Consolidation Excel -apuohjelman Aktiviteetit-ruutua.

Syklit voidaan valita pudotusvalikosta tason 2 otsikossa. Oletusarvon mukaan kaikki syklit näytetään. Ohjelmat voidaan päivittää valitsemalla Päivitä. Käyttäjät voivat etsiä toimintoja sykleistä kirjoittamalla tehtävän nimen hakupalkkiin.

Access-tehtävät

Kun olet valinnut aktiviteetin, aktiviteettiruutu näkyy vasemmalla puolella ja oletustyö aukeaa oikealla puolella. Voit valita toisen tehtävän aktiviteettiruudun Tehtävät-osasta avataksesi sen.

Aktiviteettiruudussa:

  • Aktiviteetin nimi näkyy ylhäällä.

  • Voit muuttaa aktiviteetin instanssia Instanssi-pudotusvalikosta.

  • Kun tehtävät on suoritettu, voit muuttaa aktiviteetin tilaa. Kun tehtävä on lähetetty, uusia tietoja ei voi tallentaa lähetettyihin tehtäviin.

  • Voit tarkastella yksityiskohtia, kuten aktiviteetin nimeä, versiota ja aikaa, syklin nimeä, määräpäivää, päivittäjää ja tehtävien luetteloa. Valmiit tehtävät voidaan merkitä rastittamalla niiden vieressä olevat valintaruudut.

  • Kun napsautat tehtävää, käyttäjä ohjataan tehtävään linkitettyyn kohteeseen.

Validointi

Aina kun käyttäjät päivittävät aktiviteetin tilan (sekä verkosta että apuohjelmasta), järjestelmä merkitsee kaikki työnkulun olemassa olevat tehtävät valmiiksi. Tämän seurauksena, jos on jokin tehtävä, johon on määritetty oikeellisuustarkistus, järjestelmä suorittaa myös oikeellisuustarkistuksen ja estää esiintymän lähettämisen, jos oikeellisuustarkistusta ei läpäistä.

Recently Viewed