Käyttäjät
Financial Reporting ja Close & Consolidation tarjoaa kattavat käyttäjähallintaominaisuudet, joiden avulla työtilan järjestelmänvalvojat voivat hallita käyttöoikeuksia, määrittää rooleja ja hallita käyttöoikeuksia työtiloissa ja tiloissa. Käyttäjien hallinta tukee työtilatason hallintaa, tilatason delegointia ja roolipohjaista käyttöoikeuksien hallintaa, jotta käyttäjillä on asianmukaiset objektien ja tietojen käyttöoikeudet organisaation vastuiden perusteella.
|
{b}Huomautus: {/b}
|
Tarkoitus
Financial Reporting ja Close & Consolidation sallii työtilan järjestelmänvalvojien lisätä ja hallita käyttäjiä. Tämä sisältää käyttäjien lisäämisen tilaan, roolien määrittämisen käyttäjille, käyttäjien määrittämisen tilan omistajaksi, käyttäjien SSO:n käyttöönoton ja käyttöoikeuksien käyttöönoton käyttäjille. Käyttäjille määritetään roolit, joiden avulla he voivat käyttää objekteja ja tietoja ja määrittää, mitä tehtäviä he voivat tarkastella tai toimia he voivat suorittaa tilassa.
Järjestelmänvalvoja luo käyttäjät, ja rakentaja tai mallintaja luo roolit Roolit-sivulta. Käyttäjät voivat käyttää tilan sisältöä vasta, kun ne on lisätty tilaan. Tämä tehdään Käyttäjät-sivulta. Kaikki käyttäjähallinnan toiminnot on pinottu yhteen paneeliin Käyttäjät-välilehdessä, mikä helpottaa käyttäjien hallintaa. Tämän sivun avulla järjestelmänvalvojat voivat lisätä ja hallita käyttäjiä ja määrittää heille rooleja.
Käyttäjät-sivun avulla voit lisätä, päivittää ja poistaa käyttäjiä tilatasolla. Sen avulla voidaan määrittää käyttäjille tiettyjä rooleja ja käyttöoikeuksia, mikä auttaa antamaan käyttäjälle käyttöoikeustason.
Roolit ja vastuut: Työtilan omistaja vs. työtilan järjestelmänvalvoja
Financial Reporting ja Close & Consolidationissa sekä työtilan omistaja että työtilan järjestelmänvalvoja hallitsevat käyttäjiä, mutta heidän valtuutustasonsa eroavat merkittävästi toisistaan.
Työtilan omistajalla on korkein hallintataso, jolla on täydet käyttöoikeudet kaikkiin työtilan asetuksiin, mukaan lukien käyttäjien ja käyttöoikeuksien hallinta, roolien määrittäminen, SSO:n ottaminen käyttöön ja käyttäjien tilan omistajuus.
Heillä on kattava valvonta kaikissa työtilan tiloissa.
Sen sijaan työtilan hallinta tukee käyttäjien hallintatoimintoja, kuten käyttäjien lisäämistä ja roolien määrittämistä.
Pohjimmiltaan työtilan omistajalla on täydet järjestelmänvalvojan oikeudet, kun taas työtilan järjestelmänvalvojalla on rajoitetut järjestelmänvalvojan ominaisuudet, jotka keskittyvät käyttäjien perehdyttämiseen ja käyttöoikeuksien määrittämiseen.
Tilan omistaja
Kun käyttäjä lisätään tilaan, on mahdollista tehdä käyttäjästä tilan omistaja. Ajattele tilan omistajaa tilatason järjestelmänvalvojana. Työtilassa voi olla useita tiloja, joissa on tilan omistajia kullekin.
Tilan omistajat voivat:
Tarkastele, käytä ja hallitse määritettyä tilaa.
Lisää aiemmin luotuja käyttäjiä työtilan tilaan.
Poista kaikki käyttäjät tilatasolta.