Tilin uudelleenluokittelun toimintaohje
Luo uusi tilin uudelleenluokittelusääntö
Siirry siirtymisruudun tilanhallinnan Asema-valikon alapuolelle Laskelmat.
Valitse sääntötyyppien luettelosta Tilin uudelleenluokituksen sääntötyyppi. Siirry tason 2 otsikkoon ja napsauta Plus-kuvaketta luodaksesi uuden tilin uudelleenluokittelusääntöryhmän tiedot. Tilin uudelleenluokitustietojen oikeanpuoleinen paneeli avautuu.
Anna tilin uudelleenluokitusryhmän säännön kuvaus.
Napsauta laskennassa käytettävää Tulostustietojoukko-kentän jäsenen valintaa. Jäsenvalintaikkunan ponnahdusikkuna avautuu.
Valitse jäsen. Valittu jäsen näkyy ruudun oikealla puolella nykyisenä jäsenenä (CM).
Tallenna valinta valitsemalla OK tai hylkää valinta valitsemalla Peruuta.
Valitse Tallenna, jos haluat tallentaa luomuksen, tai Peruuta, jos haluat ohittaa luomuksen.
Valitse juuri luotu tilin uudelleenluokitusryhmä, jos haluat lisätä sääntöön lisätietoja. Toimintokuvakkeet Plus, Kopioi, Muokkaa, ja Roskakori näytetään hiirenpäällä.
Napsauta Plus-kuvaketta luodaksesi tilin uudelleenluokitustiedot. Tilin uudelleenluokitustietojen oikeanpuoleinen paneeli avautuu, jotta käyttäjä voi täyttää tarvittavat tiedot.
Syötetietojoukko:
Valitse syötetietojoukko napsauttamalla Valitse napsauttamalla -ruutua. Tietojoukkokentän jäsenvalitsin avautuu.
Valitse jäsen. Valinta on käytettävissä käyttäjälle, samoin kuin suhteet, kuten nykyinen jäsen, lehtien jäsen, lapset, jälkeläiset, nykyinen jäsen ja lehtien jäsen, nykyinen jäsen ja lapset sekä nykyinen jäsen ja jälkeläiset. Valittu jäsen ja suhde näytetään ikkunan oikealla puolella.
Tallenna valinta valitsemalla OK tai hylkää valinta valitsemalla Peruuta.
Uudelleenluokittelu kohteesta
Valitse tili ja työnkulun jäsen. Valinta on käytettävissä käyttäjälle, samoin kuin suhteet, kuten nykyinen jäsen, lehtien jäsen, lapset, jälkeläiset, nykyinen jäsen ja lehtien jäsen, nykyinen jäsen ja lapset sekä nykyinen jäsen ja jälkeläiset. Valittu jäsen ja suhde näytetään ikkunan oikealla puolella.
Tallenna valinta valitsemalla OK tai hylkää valinta valitsemalla Peruuta.
uudelleenluokittelu
Valitse tili ja työnkulun jäsen. Valinta on käytettävissä käyttäjälle, samoin kuin suhteet, kuten nykyinen jäsen, lehtien jäsen, lapset, jälkeläiset, nykyinen jäsen ja lehtien jäsen, nykyinen jäsen ja lapset sekä nykyinen jäsen ja jälkeläiset. Valittu jäsen ja suhde näytetään ikkunan oikealla puolella.
Tallenna valinta valitsemalla OK tai hylkää valinta valitsemalla Peruuta.
(if applicable)
Valitse laskennasta muut kentät napsauttamalla Päivitä luettelo. Näyttöön tulee kenttävalitsimen ikkunan avattava ikkuna. Jos valintaa ei tehdä, laskennassa otetaan huomioon kaikki muiden määrittämättömien kenttien jäsenet. Jos valintaan on sisällytettävä muita kenttiä, valinnan kentät ovat koodimerkityn mallin kenttiä, lukuun ottamatta Aika-, Versio-, Tietojoukko-, Tili- ja Flow-tyyppiä.
Valitse kentät. Tämä mahdollistaa monivalinnan. Valitse Lisää kohteita.
Tallenna valinta valitsemalla OK tai hylkää valinta valitsemalla Peruuta.
Tallenna luomus valitsemalla Tallenna tai hylkää luomus valitsemalla Peruuta. Näyttöön tulee tietoponnahdusikkuna, joka ilmaisee, että säännön tietojen tallentaminen onnistui.
Videon esikatselu tilin uudelleenluokittelusääntöjen lisäämisestä: